Protecția datelor cu caracter personal

 • 1. Introducere
  Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal pe paginile web detinute de SC Axtrom SRL., cu respectarea prevederilor legislative privind datele personale in vigoare in Romania: legea 677/2001 si Regulamentul (EU) 2016/679 (“RGPD”). Paginile web detinute de Axtrom SRL sunt urmatoarele: https://axtrom.ro, https://carton.ro, https://tape.ro, https://stretch.ro, https://airfoam.ro, https://airbubble.ro/
 • 2. Date cu caracter personal.
  • 2.1 Colectarea datelor cu caracter personal.
   SC Axtrom SRL colecteaza date cu caracter personal, prin intermediul formularelor de comanda, de contact, de cerere de oferta, sau orice alt formular pus la dispozitie vizitatorilor pe paginile web detinute.
   SC Axtrom SRL, colecteaza date cu caracter personal cind vizitatorul isi creaza un cont pe paginile web detinute, in scopul de a comanda produse sau servicii.
   SC Axtrom SRL colecteaza date cu caracter personal de la vizitatori, atunci cind acestia se inscriu la Newsletterul Axtrom pe paginile web detinute.Toate peginile web detinute de SC Axtrom SRL, sunt securizate si folosesc un certificat de siguranta SSL (Secure Sockets Layer), astfel ca datele introduse de vizitatori prin browserele web sa ajunga in siguranta pe serverele noastra si sa nu ajunga la terte persoane.
  • 2.2 Prelucrarea datelor cu caracter personal
   SC Axtrom SRL, prin paginile sale web prelucreaza date cu caracter personal, completate de vizitatori pe formularele puse la dispozitie pe paginile web pentru:

   • Pentru a comunica cu vizitatorii: Folosind datele introduse de vizitator, vom lua legatura cu acesti, prin telefon, email, sau alta forma de comunicare (transmisa noua de vizitatori prin formularele noastre), pentru a care sau oferi informatii legate de un produse sau servicii comercializate pe paginile noastre, sau pentru a clarifica diverse aspecte legate de produse, servicii , cereri de pret, comenzi si plati, etc.
   • Pentru a trimite oferte de pret: In urma cererii clientilor, prin formularele dedicate de pe paginile web detinute de Axtrom SRL, vom comunica ofertele solicitate, prin intermediul unui email, sau direct telefonic. Deasemenea daca este cazul vizitatorul va fi contactat inainte de a primi oferta, in cazul in care sunt neclaritati privind produsele sau serviciile solicitate de vizitator.
   • Contractarea de servicii sau vanzarea de produse: In urma ofertelor de pret oferite vizitatorilor, sau in urma unor comenzi ferme din partea vizitatorilor, SC Axtrom SRL, va folosi datele personale oferite de vizitator pentru intocmirea de contracte pentru servicii si facturarea de servicii, sau facturarea produselor si serviciilor comandate precum si livrarea acestora.
   • Scopuri de Marketing on-line
    SC Axtrom SRL poate sa comunice vizitatorilor, care si-au dat date de contact, prin formularele disponibile pe paginile detinute, oferte promotionale, sau infromatii despre noi produse si servicii oferite.
  • 2.3 Stocarea datelor cu caracter personal.
   SC Axtrom SRL stocheaza datele, pe calculatoarele propriii din reteaua sa interna sercurizata,dar si pe serverele de web detinute securitate. Stocarea datelor se face pe perioada contractuala, sau perioada necesara finalizarii comenzilor. Datele cu caracter personal folosite pentru a lua legatura cu vizitatorii ( Nume, email, telefon, etc) vor fi stocate pe o perioada nelimitata, in scopuri de marcheting. Vizitatorii pot solicita stergerea lor din baza noastra de date si/sau a contului existent pe una din paginile noastre web.
  • 2.4 Schimbul datelor cu caracter personal cu terti.
   SC Axtrom SRL, va oferii datele cu caracter personale daca este cazul, urmatorilor: Agentii si filiale ale Axtrom. SRL; societati contractate sa presteze servicii in numele Axtrom SRL (Acestea vor răspunde pentru conformarea lor cu legile aplicabile privind protecția datelor); autoritatilor statului Roman si serviciilor de urgenta;
  • 2.5 Cat timp pastram datele cu caracter personal?
   SC Axtrom SRL, va pastra datele cu caracter personal, pe perioada stabilita de lege unde este cazul. Cu exceptia perioadei prevazut de lege, SC Axtrom SRL, va pastra datele pe perioada desfasurarii de contracte sau servicii, plus o perioada de 5 ani de la incetarea acestora.
 • 3. Drepturile vizitatorilor.
  Conform legilor in vigoare, viztatorii au urmatoarele drepturi:

  • Dreptul la informare si acces: Vizitatorii au dreptul de a primi informatii legate de prelucrarea datelor cu caracter personal efectuate de SC Axtrom SRL.
  • Dreptul la rectificare: Vizitatorii au dreptul de a solicita modificarea/corectarea datelor cu caracter perosnal detinute de SC Axtrom SRL, in cazul in care acestea sunt incorecte sau incomplete. Modificarea / corectarea datelor cu carcter personal se vor efectua in cel mai scurt timp la solicitarea vizitatorului, folosind adresa de email dedicata pentru acest lucru: pd@axtrom.ro
  • Dreptul la stergerea datelor cu caracter personal: Stergerea datelor cu caracter personal a vizitatorilor se va efectua doar in urmatoarele cazuri: in cazul in care vizitatorul isi retrage consimtamintul; in cazul in care servicii sau contractele au fost derulate, iar perioada stabilita mai sus de stocare a datelor cu caracter personala a trecut; in cazul in care datele au fost prelucrare ilegal; in cazul in care vizitatorul se opune prelucrarii datelor cu caracter pesronal;
   Datele cu carcter pesonal nu vor fi sterse daca intre SC Axtrom SRL si vizitator exista un contract de prestari servicii, sau o vanzare de produse nefinalizata, sau datele trebuie stocate din motive legale ce nu tin de SC Axtrom SRL.
  • Dreptul la restrictionarea drepturilor: Vizitatorii au dreptul de a solictia restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal, din motive bine intemeiate si respectand legile in vigoare, caz in care SC Axtrom SRL, va respecta solicitarea vizitatorului.
  • Dreptul la opozitie: Vizitatorul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal din motive legale sau personale prin transmiterea unei solicitari catre SC Axtrom SRL. Vizitatorul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal in scopuri de marketing, oricand si fara nici o justificare.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile dumneavoastra, va rugam sa folositi adresa de email: pd@axtrom.ro pentru a ne contacta.

Pentru mai multe detalii privind datele cu caracter personal, puteti accesa pagina web: www.dataprotection.ro

Aceasta pagina de Internet foloseste fisiere de tip cookie. Detalii Politica Cookies aici.