Parteneri - Tape.ro

Parteneri - Tape.ro

Tape.ro - banda adeziva

Un produs des intalnit in industria de packaging este banda adeziva. Fie transparenta sau colorata cu adeziv acrilic sau solvent, banda adeziva fixeaza produsele si se foloseste la asamblarea cutiilor de carton. Partenerul nostru tape.ro va pune la dispozitie banda adeziva proprie, cu adeziv asolvent sau acrilic, disponibila si in culori (albaastru, verde sau rosu). Daca doriti o banda adeziva personalizata, tape.ro va sta la dispozitie.

Pentru comenzi online puteti accesa magazinul nostru online: Comanda banda adeziva

Benzile adezive antialunecare și pentru marcaje 

La nivel de depozit și chiar la nivel de fabrică, mai precis zonă de producție, e important ca toți cei angrenați în bunul mers al lucrurilor, să muncească întotdeauna având siguranța unui mediu de lucru bine pus la punct și mai ales sigur din toate punctele de vedere. 

O spunem pentru că multe accidente de lucru se produc fără niciun fel de vină din partea angajatului sau a angajatorului și multe dintre acestea pot fi evitate cu un plus de atenție din partea amândurora. 

În aceste două contexte, cel al siguranței și cel al bunei organizări, vom discuta cu această ocazie despre benzile adezive. Nu, nu sunt acele benzi adezive pe care le utilizăm de obicei acasă, pentru sigilare sau pentru acoperire. Nu, de această dată este vorba despre două tipuri de benzi puțin mai speciale, cele pentru marcaje și cele antialunecare. 

Benzi adezive pentru marcaje 

Înainte de a discuta despre siguranță, haideți să discutăm puțin despre marcajele care delimitează diferite zone într-o fabrică, unitate de producție dar mai ales, depozit. 

Benzile de marcare sunt sau ar trebui să fie indispensabile într-un asemenea loc atât din punct de vedere logistic cât și din punct de vedere estetic. Odată marcate zonele destinate diferitelor tipuri de mărfuri, zonele de acces sau zonele de primire/livrare, cel puțin din punct de vedere logistic, un depozit are doar de câștigat. 

Cei care lucrează zi de zi la acest nivel, vor deprinde anumite obiceiuri și se vor putea organiza mai bine în funcție de felul în care sunt organizate spațiile pe care le au în vedere. Nu în ultimul rând, și din punct de vedere estetic, un depozit va avea de câștigat, odată cu alinierea favorizată de aceste delimitări precise, ușor de reperat vizual. 

Benzi adezive pentru siguranță 

Pentru zonele cu un grad crescut de alunecare, cest tip de benzi sunt cea mai bună opțiune. Acestea sunt necesare în zonele de producție dar mai ales în cele de depozit, cu atât mai mult pe rampele de acces cu înclinație, pentru a preveni alunecările. Sunt ideale în același timp și în zonele publice precum parcuri, școli sau spitale dar și în piscine sau dușuri publice. 

Tot în această categorie se integrează perfect și benzile antialunecare fluorescente care luminează în întuneric, făcând vizibile zonele cu risc de alunecare în condiții de vizibilitate redusă. 

Carton.ro - Galerie foto cutii de carton