Folie cu bule aluminizata

Folie cu bule aluminizata

Folie cu bule aluminizata

Rolele de folie cu bule de aer aluminizată sunt ideale pentru izolație, atât în industria logistică de transport sau depozitare cât și în industria de construcții. Folia aluminizată este un material izolant de mare calitate, fabricat din folie cu bule pe două straturi, laminată și aluminizată pe o parte. Ea asigură o limitare a transferului termic, motiv pentru care este ideală pentru izolații, inclusiv pentru protecția împotriva aburilor.Un tip foarte popular de folie cu bule izolatoare este și folia dublu-aluminizată, confecționată prin laminarea a două straturi de aluminiu cu grosimea de 12 microni împreună cu folia cu bule.

Aceasta poate fi folosită de asemenea în industria de transporturi și mai ales în cea a construcțiilor civile și industriale, pentru izolarea eficientă.

Dorești o Ofertă de preț ?

Solicită o ofertă de preț personalizată pentru folie cu bule aluminizata.

Folie cu bule aluminizata dimensiuni:

/* Here you can add custom CSS for the current table */ /* Lean more about CSS: https://en.wikipedia.org/wiki/Cascading_Style_Sheets */ /* To prevent the use of styles to other tables use "#supsystic-table-7" as a base selector for example: #supsystic-table-7 { ... } #supsystic-table-7 tbody { ... } #supsystic-table-7 tbody tr { ... } */ #supsystic-table-7 .search-column { background:#ccc; } #supsystic-table-7 { border:0px; } #supsystic-table-7 thead { background:#666; }
Grosime (gr/m2) AL Latime rola (m) Lungime rola (m)
60 1 X AL 1 50
100 1 100
100 2 X AL 1 50
100 1 100
Table Plugin

Galerie foto - Folie cu bule aluminizata