Rolele de folie cu bule, importante pentru transferul de mărfuri

Rolele de folie cu bule, importante pentru transferul de mărfuri

Plicuri cu bule

De ce să folosiți role de folie cu bule de aer atunci când expediați articole? 

Dincolo de faptul că folia cu bule poate părea amuzantă pentru unii dintre noi atunci când din plictiseală nu facem altceva decât să spargem bulele, aceasta este un material esențial pentru ambalarea și expedierea de articole, de la bijuterii mici și plăcuțe electronice amplasate în pungi cu bule până la ambalarea mobilei, a tablourilor și chiar a pieselor industriale. 

Învelișul cu bule este o modalitate ușoară și ideală de a proteja bunurile în tranzit, la expediere și depozitare. Fiind pe o rolă, folia cu bule poate fi tăiată la dimensiune și utilizată în orice dimensiune pentru a împacheta aproape orice obiect de orice formă sau dimensiune. De asemenea, poate fi folosită pentru a umple golurile din cutii, pentru a proteja electronicele din punct de vedere static sau al umidității și poate fi folosită pentru a căptuși plicurile. 

Pe scurt, nu există aproape nicio operațiune de ambalare în care să nu poată fi folosită folia cu bule.  

Folia cu bule este una dintre materialele cu care putem proteja cel mai ușor obiectele delicate atunci când le depozităm sau expediem livrarea ei sub formă de rolă, pe de altă parte, simplifică lucrurile, și asta pentru că ne oferă posibilitatea de a rupe cantitatea exactă de care avem nevoie. 

Folia cu bule oferă nu numai o protecție excelentă, ci și un plus de flexibilitate – atât din punct de vedere fizic, cât și prin modul în care este adaptabilă. Poate fi înfășurată în jurul obiectelor, indiferent de mărimea și, într-o oarecare măsură, de forma lor. Dacă o cumpărați în role, o puteți tăia și rupe la dimensiune pentru a se potrivi în jurul a tot felul de articole, în funcție de necesități. Este ușoară și din punct de vedere al greutății, ceea ce înseamnă că nu va contribui semnificativ la creșterea costurilor de transport ceea ce contează foarte mult în contextul economiei actuale, una care tinde spre recesiune ca urmare a pandemiei de Covid-19 și a conflictului armat din Ucraina. Toate acestea fac din folia cu bule un ambalaj foarte popular și foarte eficient și pentru companiile de  e Commerce (comerț online).  

Rolele de folie cu bule sunt comercializate într-o gamă largă de forme și de dimensiuni, atât în ceea ce privește dimensiunea rolei, cât și în ceea ce privește dimensiunea bulelor de pe acea rolă. Acest lucru vă poate ajuta să ne asigurăm că avem la dispoziție întotdeauna, cel mai eficient nivel de protecție pentru bunurile pe care le împachetăm.