Plicuri cu bule, de nelipsit din recuzita unui birou modern

Plicuri cu bule, de nelipsit din recuzita unui birou modern

Plicuri cu bule

Necesitățile unui birou din zilele noastre sunt complet diferite chiar și de necesitățile de acum zece ani, ca să nu discutăm despre perioade mai îndelungate de timp. Lucrurile se schimbă acum cu rapiditate, poate mai repede decât oricând în istorie. Schimbăm de la an la an uneltele de lucru, majoritatea dintre ele din registrul software și hardware. Schimbăm metodele de acces la informație și de distribuție a acesteia, felul în care comunicăm, ne organizăm și așa mai departe.

Un lucru a rămas însă neschimbat și anume nevoia de a completa, semna, ștampila, primi și expedia acte. Acte contabile, acte financiare, facturi, și fel de fel de alte nelipsite elemente ale birocrației cu care vrem, nu vrem, ne-am obișnuit. Uneori, expediem mostre de produse, mici cadouri, obiecte de valoare.

Ne dorim ca toate acestea să ajungă în siguranță la destinație, în special actele ori mostrele de valoare sau prototipurile pe care le trimitem pentru diferite omologări sau evaluări.

Soluția cea mai la îndemână pentru a scăpa de stres în acest caz vine de la unul dintre produsele cărora le acordăm extrem de puțină atenție în mod obișnuit dar care au devenit esențiale în recuzita oricărui birou modern.

Care este acel produs?

Ei bine, ne referim la plicul cu bule, fie el plic cu bule ESD pentru dispozitive electronice ori plic cu bule tradițional. Pentru ce avem nevoie de astfel de accesorii?

  1. Produse de mici dimensiuni. Casante sau nu, în cazul în care urmează să fie împachetate pentru expediere, acestea trebuie protejate în cel mai bun mod cu putință. O puteți face ambalându-le și expediindu-le în plicuri cu bule.
  2. Actele. Și acestea se pot deteriora pe durata transportului, ba chiar mai mult, pot fi distruse complet în cazul în care sunt manevrate necorespunzător sau udate. Plicurile cu bule le vor sigila eficient și le vor proteja din toate punctele de vedere.
  3. Produsele electronice de mici dimensiuni. Acestea pot fi produse de sine stătătoare sau doar componente din această categorie. Pentru o siguranță sporită pe durata transportului și chiar a depozitării, acestea trebuie ambalate în plicuri cu bule de tip ESD, cu protecție electrostatică.